Föreläsningar

Jag föreläser, håller workshops och  modererar hos olika företag och vid events och konferenser. Jag pratar allra helst om ”affären mobil kommunikation”, hur viktigt och ganska lätt det är att stärka sina affärer med att använda sig av mobil kommunikation. Och att ha en bra mobil strategi. I vår ”mobila värld” är det många som tycker och tänker och utan att riktigt ha koll rekommenderar företag att slänga sig på ”det mobila”. Jag tycker det är viktigt att skala bort myter, allt ”det coola”, att berätta vad som funkar.

Mobilskolan
Jag går igenom grundläggade ”mobilkunskap” och berättar om trender och avlivar myter. Konkret kunskap och erfarenheter presenteras, tillsammans med rad exempel på vad som lyckats och vad som varit mindre lyckat  Framför allt blir det prat om hur man går tillväga för att lyckas med sin affär, att det inte alls behöver vara svårt.Vanligtvis tar det 1 – 1 1/2 timme.

Workshops
Grunderna är desamma som i Mobilskolan. Sen anpassar vi tillsammans workshoppen så den passar för gruppen som deltar. Det kan handla om mobila betalningar och transaktioner, upphandling, positionering, QR-koder, kampanjer, integritet mm. Tre timmar brukar fungera allra bäst. Ibland blir det en del 2.

Moderering
Det kan handla om lite allt möjligt: mobilt, digital kommunikation, integritet, användande av ny teknik, företagande mm.

Hör av dig så berättar jag mer.
+46 735 100 009

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: